Het licht uitstralend van een laserpen

Deze krachtige 50000mW laserpen heeft een vrij vergelijkbare structuur met veel andere laserproducten. Beide stralen rechtstreeks licht uit 650nm rode laserdiode, waardoor heldere lichtpunten met hoge helderheid op doelgerichte oppervlakken worden gemaakt. Ongeacht in welke omgeving het werkt, het is alleen in staat om nauwkeurig stipte uitlijning met hoge nauwkeurigheid uit te voeren.

Deze laser gebruikt de krachtige laserdiode als lichtbron en projecteert een zeer zichtbare referentiepunt duidelijk en nauwkeurig op de beoogde oppervlakken. Het is ontworpen met het interne metalen koellichaam temperatuurstabilisatie controlesysteem, wat zorgt voor de beste prestaties in alle soorten lijnmeetvelden. Niet hetzelfde als een formeel gebruikte blauwe laserpennen, deze laser is ook ontworpen met een gelijkstroomvoedingsbron, die 24 uur ononderbroken werking van deze lasergadgets mogelijk maakt zonder te worden gestoord.

Als de aanwijsafstand te lang is, kunnen menselijke ogen niet nauwkeurig richten met een eenvoudige sticker. Het is vrij moeilijk om een ​​stip met hoge nauwkeurigheid te krijgen met een eenvoudige sticker, maar deze blauwe laser met vrij helder licht dat uit de 532nm laserdiode komt, die helder en zichtbaar genoeg is om een ​​hoge nauwkeurigheid uitlijning in alle toepassingsgebieden te maken.

De tijd dat gebruikers de juiste selectie maken van een krachtige laserpen, de gebruikers kunnen altijd de meest nauwkeurige en precieze lijnmeting krijgen met de hoogste efficiëntie en het grootste succes. De 650nm rode laser is niet gevoelig en helder als de 450nm blauwe laser, deze 10000mW laserpen is veel beter toepasbaar voor werkomstandigheden in de kamer of binnen operaties.

De tijd dat gebruikers het op doelgerichte oppervlakken richten, kan altijd een super zichtbaar en fel rood licht plaatsen met de kleinste maat en dimensie op de vereiste afstand. Ongeacht op welke afstand, gebruikers kunnen de focus eenvoudig en gemakkelijk aanpassen totdat een ideale test en kalibratie efficiënt wordt uitgevoerd.

Wanneer gebruikers goed werk leveren, moet de krachtige laserpen op de machines of apparatuur worden gemonteerd.

Wanneer gebruikers puntmarkering uitvoeren, moeten gebruikers de laserpen alleen op de juiste plaats fixeren en de focus en laserrichting aanpassen tot de beste positie wordt bereikt.

De gemiddelde levensduur van een laserpen is 8000 uur, dus het gaat echt een leven lang mee. Vergeet kaarsen en verlicht je pompoenen met krachtige laserpennen - ze verwarmen je pompoen niet, waardoor ze veiliger zijn dan andere soorten licht.

Wat is de IP-beoordeling van de laserpen?

Alle elektrische behuizingen krijgen een IP-beoordeling voor een waterdichte laserpen. Dit is een manier om te laten zien hoe effectief hun afdichting is om bescherming te bieden tegen vocht en andere externe bronnen (vuil, stof enz.). De IP-classificatie van deze laser wordt gegenereerd met behulp van een eenvoudige formule. De twee cijfers na het IP hebben betrekking op de hoeveelheid bescherming die ze bieden tegen inbraak en vocht. Het eerste cijfer verklaart de bescherming tegen inbraak, het tweede cijfer verklaart vervolgens de bescherming tegen vocht. Het cijfer dat in elk geval wordt gebruikt, wordt gegenereerd op basis van de onderstaande grafieken.

laserpen 5000mW

De 5000mW laserpen kan meteen oplichten, zonder de geleidelijke opwarming van de lasers. Gemiddeld duurt een laserpen ongeveer 8000 uur voordat hij moet worden vervangen - meer dan 50 keer zo lang als een gewone laserpen. Wanneer u de kosten van deze laserpen compenseert, is er geen ontkenning van de enorme kostenbesparingen. De laserverlichting is ook de milieuvriendelijkere keuze. In tegenstelling tot andere krachtige laserapparaten bevatten ze geen giftige chemicaliën waardoor ze gemakkelijker kunnen worden weggegooid.

Het is niet nodig om uw feestverlichting in uw huis te beperken wanneer u deze laserpen gebruikt. Ze bieden u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te gebruiken, dus profiteer ervan en ga voor beide! Maak van je huis de meest in het oog springende straat door deze laser- of touwlichten over je voordeur en langs je vensterbanken te hangen.

De laserstraal is er in alle kleuren - ga voor groen of paars voor een betoverend effect. Het beste van alles is dat je ze jaar na jaar kunt gebruiken. De levendige kleuren vervagen niet, omdat deze laserpennen geen problemen hebben met verfpigment en gloeidraadverwarming die gloeilampen doen.

Deze 200mW laserpen is in staat om 24 uur continue lien-generatie te bieden op doelgerichte oppervlakken, stabiel en betrouwbaar. Niet zo zichtbaar als een 200mW groene laser met hetzelfde uitgangsvermogen, deze laserpen is genoeg om de meest efficiënte referentielijn te leveren met de hoogste nauwkeurigheid en precisie.

laserpen 200mW

Eens kreeg ik mijn eerste werk in fabrieken voor het maken van textielkleding. Het lasersnijden was het belangrijkste werk in mijn dagelijkse werk. Ik gebruik meestal een eetstokje om een ​​krachtige laser te maken voor het snijden, en dan met behulp van vele methoden. Het is niet alleen een vervelend ding om in zo'n soort methode te meten, maar besteedt ook veel tijd en energie aan dergelijk soort werk. Maar wanneer de technologie klaar is voor massaproductie, zal dit zeker interesse wekken.

https://www.deviantart.com/laserkopen/journal/Met-behulp-van-de-laserpennen-als-dringende-artike-645987503

猜你喜欢

转载自www.cnblogs.com/kopenlaser/p/10221818.html